DV IVANČICE

Fotogalerija - Mala dječja olimpijada i oproštaj od predškolaca u Ivancu i Radovanu

Objavljeno: 01.06.2021. 18:17

Zadnja izmjena: 01.06.2021. 18:19

Sjajna je atmosfera vladala danas u Dječjem vrtiću Ivančice u Ivancu i njegovu područnom odjelu u Radovanu.

U oba vrtića su – konačno! – nakon dugih epidemioloških dana koji su našim najmanjima uskratili toliko druženja i zajedničke igre, održane male dječje olimpijade i to za djecu u godini prije polaska u školu.

Time ova olimpijada ujedno predstavlja oproštaj malenih od svoga vrtića i teta, a ujedno i događaj koji će uvijek nositi sa sobom i rado ga se prisjetiti u danima koji su pred njima.

U Ivancu je na olimpijadi sudjelovalo 45 predškolaca iz skupina Zvjezdice, Kockice i Leptirići, a natjecali su se u tri 3 discipline, posebno za dječake i djevojčice: u trčanju na 50 metara, u bacanju loptice te u skoku u dalj.

Jednako je bilo i u Radovanu, gdje se u spomenutim disciplinama natjecalo 13-ero djece.

Savez športova Varaždinske županije u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom za pobjednike u disciplinama osigurao je medalje, a za sve sudionike kape, diplome i medalje za sudjelovanje.

Djeci pobjednicima medalje je uručio Boris Gotal, tajnik gradske Zajednice sportskih udruga, a dobila su i slatke poklone. Nakon službenog dijela natjecanja sva su djeca počašćena slatkišima i sokovima.

Komentari