SKATEPARK

Fotogalerija - Održana session vožnja za sve BMX, skate, inline i scooter sportaše

Objavljeno: 28.05.2021. 18:35

Zadnja izmjena: 28.05.2021. 18:41

Danas je na varaždinskom skateparku održan otvoren session/vožnja za sve BMX, skate, inline i scooter sportaše.

Među njima bili su i oni ponajbolji koji oduševljavaju publiku svojim izuzetnim vještinama.  Bit će to svojevrsna najava završnice Challenge Toura koji će  21. kolovoza biti održan u organizaciji Udruge Pannonian i uz pomoć Grada Varaždina.

Okupljanju na skateparku u Varaždinu prisustvovao je i gradonačelnik Grada Varaždin Ivan Čehok koji se susreso s organizatorima tog velikog natjecanja u Varaždinu.

Varaždin je definitivno postao jedan od najjačih centara za razvoj BMX, skate, inline i scooter sportaša u Hrvatskoj. To su danas gradonačelniku Grada Varaždina dr.sc. Ivanu Čehoku potvrdili organizatori Challenge Toura, velikog međunarodnog natjecanja u tom atraktivnom, olimpijskom sportu. Jurica Barać, generalni manager Pannonian Chellengea, velikog međunarodnog natjecanja koje će u Varaždinu biti održano 21. kolovoza u organizaciji Udruge Pannonian i uz pomoć Grada Varaždina potvrdio je da se Varaždin sve više promovira kao centar tih atraktivnih sportova. Izgradnjom skateparka, u Varaždinu su stvoreni preduvjeti za rađanje novih generacija kvalitetnih vozača. Uspjeh Marina Ranteša te odličan skatepark motiviraju mlade da se i sami iskušaju te svladaju vrlo komplicirane i tehnički zahtjevne vožnje. Na današnjem open sessionu okupili su se vozači iz Osijeka, Zagreba, Splita, Čakovca, Koprivnice i drugih gradova koji su gradonačelnika i publiku oduševili atraktivnim nastupima. Svi će se oni imati priliku dokazati 21. kolovoza na Challenge Touru na kojem će ujedno biti organizirano Prvenstvo Hrvatske u BMX-u. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok, koji snažno podupire razvoj tih sportova, s organizatorima je razgovarao o mogućnostima dogradnje skateparka, a predlaže se u blizini skateparka uređenje pumptrack poligona.

Komentari