noćna zabava za narod

eTV|FOTO Evo kako su sinoć Učiteljice 'zapalile' prepun šator u Ljubešćici

Objavljeno: 05.08.2017. 11:54

Zadnja izmjena: 05.08.2017. 11:54

Ljubešćica je jučer počela s trodnevnom proslavom Dana općine - i to bogatom i odličnom zabavom pod šatorom. Glavne zvijezde večeri bile su atraktivne i muzikalne Učiteljice, koje su zagrijale publiku svojim odličnim nastupom.

Atmosferu su prvo zagrijali dečki iz Activ banda, čije su pjesme poput Loma već našle put do šire publike. Svojim su nastupom pokazali da je pred njima dobra i uspješna karijera.

A onda su Učiteljice svojim nastupom dodatno zažarili publiku - mladi u prvim redovima neumorno su stajali i pjevali njihove hitove "Luda kuća", "Karamela", "Nisam ja tvoja učiteljica" i ostale pjesme koje njihova publika zna napamet. "Generale moj, pucaš u civila, gledaj me u oči kad me ostavljaš" - orilo se šatorom u Ljubešćici. Dio sinoćnjeg repertoara pogledajte u našem eTV prilogu.

Oni stariji našli su svoje mjesto za stolovima, uživali u jelu i piću i sjajnom društvu. Nisu ni oni ostali ravnodušni na zgodne i raspjevane Učiteljice, naprotiv. Kako je sve izgledalo, tko je sve bio i što se radilo - pogledajte u našoj bogatoj fotogaleriji.

Komentari