ovo više nije vijest

FOTO|VIDEO Još jedno nevrijeme poharalo naš kraj - opet srušena stabla, ali i brdo drugih problema

Objavljeno: 29.06.2017. 09:00

Zadnja izmjena: 29.06.2017. 09:15

Sinoć je još jedno nevrijeme prohujalo varaždinskom županijom, trajalo je dugo i donijelo sa sobom obilje kiše i snažan vjetar. Prema dojavama naših čitatelja, nevrijeme je opet nanijelo štetu o kojoj ćemo uskoro imati pravu sliku.

Za sad znamo o desecima srušenih stabala, a na videu kojega nam je poslao naš čitatelj vidimo kako je jedno veće stablo palo na Međimursku ulicu i izazvalo zastoj u prometu. No, brzom intervencijom vatrogasaca stablo je uklonjeno i promet se nastavio normalno. Drvo je u Varaždinu palo i u Milčetićevoj ulici i u Zrinskog i Frankopana.

Slike srušenih stabala dolaze iz Kneginca i Visokog - a prema informacijama Područne uprave za zaštitu i spašavanje (PUZS) te dojavama slična je situacija bila i u Strmcu Podravskom, Novoj Vesi, Maruševcu, Šaši, Bisagu te u još nekim drugim mjestima našega kraja. I u Visokom je, kao što fotografija pokazuje, granje na cesti otežalo prometovanje. PUZS iznosi i da je došlo i do srušenog prometnog znaka te nakrivljenja jednog rasvjetnog stupa.

Na koncu dodajemo kako je nevrijeme u Varaždinu porušilo kante i vreće za smeće koje su građani stavili radi odvoza. Očito će danas biti dodatnog posla i za vatrogasce i za komunalce. Ukoliko imate kakvih vijesti, slika i video priloga - slobodno nam pošaljite.

Komentari