'uhvaćeni na djelu'

FOTO|VIDEO Možda nije najbolji kojega ste vidjeli, ali pogledajte kad je napravljen ovaj Snjegović na Korzu

Objavljeno: 08.02.2018. 10:33

Zadnja izmjena: 08.02.2018. 10:41

Foto: Željko Porobija Video: Čitatelj

Ako možda još niste znali - a dobro je da znate - online kamera na Korzu snima sve vrijeme, pa i u gluho doba noći. Jedan je naš čitatelj na njoj vidio zanimljiv prizor - i u to u sitne noćne sate.

Sudeći po poruci, čitatelj je inače Varaždinac koji više ne živi ovdje i - očito budan u kasne sate - odlučio je malo zaviriti što se događa na Korzu

- Vođen nostalgijom i znatiželjom za Varaždinom prekrivenim snijegom u 3 u noći sam otvorio stream kameru varaždinskog korza. Još me više razveselilo to što sam vidio kako još neko osim mene ne spava. Doduše ti su ljudi puno bolje iskoristili vrijeme i to u pravljenju snjegovića. - piše čitatelj, te nam je ujedno poslao i link na petominutni video okačen na YouTube pod nazivom "Uhvaćeni na djelu", pa tko želi može pogledati cijelu snimku. Na njoj se vidi da je prvo krenuo pojedinac, a zatim mu se pridružila manja grupa koja je sve skupa zabilježila i neizostavnim slikanjem. 

- Zahvaljujem tim ljudima što su me razveselili. - zaključuje svoju poruku čitatelj, a mi smo za vas izrezali 30-ak sekundi ovog zanimljivog noćnog života na Korzu. Jutros smo pofotkali i Snjegovića, koji definitivno dodaje  zimskom ugođaju u središtu Varaždina.

 

Komentari