uspješna borba

'Gerilski rat' Klensija urodio uspjehom - nogomet se vratio u Klenovnik

Objavljeno: 13.07.2017. 10:36

Zadnja izmjena: 13.07.2017. 12:47

Prije gotovo dva mjeseca pisali smo o upornim nastojanjima navijačke skupine Klensi da u život vrate svoj već tri godine umrtvljeni klub NK Mladost Klenovnik. I borba se isplatila - klub osnovan prije 65 godina vratio se u život.

>> FOTO: POVRATAK OTPISANIH Klensi pokrenuli 'gerilski rat' za vraćanje njihovog nogometnog kluba

Bitka koju su za klub poveli Klensi Patrick Premužić, Antonio i Vladimir Seretinek te Vlado Martić urodila je plodom. Održana je skupština, izaabrano novo rukovodstvo, redom mladi i ambiciozni. Podršku klubu dala je i Opićna Klenovnik s novim načelnikom Mladenom Blaškom. Klub je prijavljen u 3. Županijsku nogometnu ligu, ove će sezone imati samo seniorski kadar, ali već u sljedećoj sezoni pokreće se i omladinski pogon. 

Možete i vi pomoći

U ovih točno mjesec dana koliko je prošlo od ponovnog oživljavanja kluba mnogi su našli načina da pomognu u renoviranju svlačionica i pripremi terena za nadolazeću sezonu. Već na prvoj prozivci okupilo se čak 23 igrača - svi s područja općine Klenovnik i svi negdašnji igrači podmlatka NK Mladosti, tako da će ovo biti jedna od najmlađih momčadi u ligi. 

U međuvremenu je i ekipa iz Klenovnika osvojila 3.mjesto na državnom natjecanju za igrače do 18 godina u Umagu što je dokaz da mladosti ne nedostaje. Možda se među ovim mladim dečkima krije novi Marko Rog ili Robert Murić - dečki iz naše županije. Na kraju Klensi mole i za financijsku pomoć, jer neće sve uspjeti pokriti iz općinskog proračuna. Stoga pozivaju sve firme da im pomognu u ostvarenju ambicioznih planova. Volju i igrače - kao što smo vidjeli - imaju.

Radovi u punom jeku na terenu NK Mladosti

Komentari