sve prošlo glatko

GLAZBA, UZBUĐENJA, ZVIJEZDE Jučer je na Jailhouse Festivalu bilo vrlo zanimljivo...

Objavljeno: 14.08.2017. 14:48

Zadnja izmjena: 14.08.2017. 14:49

Kao što smo i jučer najavljivali, nedjeljni program na Jailhouse festivalu je bio bogat i višestruko zanimljiv. Uspješan bijeg, prvi turnir u odbojci na pijesku na Festivalu, zvijezde na nebu, ali i one na pozornici bile su okosnica uzbudljive nedjelje na Jailhouse festivalu.

Ovdje donosimo pregled jučerašnjeg dana, ali i najavu današnjih zbivanja - koja će zbog odgode u četvrtak danas biti bogatija nego inače. Zanimljiva nedjelja u Lepoglavi započela je dvjema aktivnostima. Escape room se održava treći dan zaredom, a upravo je treći dan bio sretan za dva vrlo uspješna para koji su uspjeli izići. A neki su, kao što vidite na fotki, završili na vješalima.

Istovremeno, na novouređenom igralištu za odbojku na pijesku svoje snage odmjerile su brojne ekipe. Prvo mjesto osvojili su Lančić-Knapić, drugo EDI, a treće Drogerija i dva marketa.

Već tradicionalno, svoje predavanje održalo je Astronomsko društvo Lepoglava. Vrlo edukativno predavanje uvijek privuče zainteresirane, a nebo puno zvijezda bilo je savršena kulisa za preostale aktivnosti.

Za ugodan nastavak večeri pobrinulo se Trnje sa svojim obradama velikih svjetskih hitova. Poseban je užitak bio na kraju dana gledati predstavu pod zvjezdanim nebom Lepoglave. Glumci iz Kerekesh Teatra nasmijali su i zabavili brojnu publiku.

Danas i program od četvrtka

Kako je zbog izrazito nepovoljnog vremena početak Jailhouse festivala odgođen, sve aktivnosti koje su bile planirane za četvrtak prebačene su na ponedjeljak. Tako je ponedjeljak prepun aktivnosti. Uz escape room, cijela Lepoglava postaje igralište u lovu na blago.  Nova akropola drži predavanje o Aboridžinima, održava se nogometno natjecanje NUM 3na3, a istovremeno se održavaju koncert Treće smjene i Tomislava Golubana i stand-up Studija smiijeha.

 

Komentari