NOGOMETNI KLUB IVANČICA

Gleneralna proba NK Ivančica ove subote protiv NK Polet iz Svetog Martina

Objavljeno: 28.02.2019. 13:02

Zadnja izmjena: 28.02.2019. 13:11

Nakon tri trening utakmice (Rudar Mursko Središče, Sloga Čakovec  i Kašina) gdje su isprobani skoro svi  igrači (njih 22) te se stoga u tim utakmicama igralo sa kombiniranim sastavima, ove će subote u Ivancu biti odigrana prva javna prijateljska (pripremna) utakmica u kojoj se očekuje da će u većem dijelu utakmice igrati najjača postava kluba sa svim novim igračima koji su stigli u zimskom prijelaznom roku.

Za tu utakmicu odabrana je momčad NK POLET iz Svetog Martina na Muri, jedna od najjačih momčadi na sjeveru Hrvatske, za koju igra niz sjajnih igrača među kojima je i naš odlični bivši igrač Alen Herceg.

Trener  NK Ivančica  D. Friščić za tu utakmicu od 24 igrača koji prolaze pripreme, odabrao slijedećih 18 igrača:  Andreić, Stolnik, Friščić, Loparić, Vuković, Gregur, Ribić, Eršegović,  D. Jagić, T. Jagić, M. Jerebič, Božak, Vrbanić, Vuglač, Piskač, D. Jerebič, Kolarek i Martinčević.   

Trener gostiju Kovačević, prošlogodišnji trener NK Varaždina, također je najavio najjaču postavu, jer njima ova utakmica zapravo predstavlja generalnu probu za početak prvenstva.

Utakmicu je na rasporedu  ove subote, 2. ožujka s početkom od 15,00 sati.

 

Komentari