udomite psića

Glumac Jan Kerekeš spasio psića Dizija i sada mu traži topli dom

Objavljeno: 28.10.2016. 09:10

Zadnja izmjena: 28.10.2016. 09:28

Foto: Facebook/Jan Kerekeš

Problem napuštenih pasa sve je veći, ljudi ih nemilice izbacuju na ulicu, pa se stoga i postavlja pitanje zašto ih uopće i udomljavaju ako će jednom iz čista mira zaključiti da im više 'ne trebaju' kao da su stvar, a ne živo biće.

Psići svih uzrasta, od štenaca, pa sve do onih u godinama često se mogu vidjeti uz rijeku Dravu. Upravo na jednog takvog je naišao Jan Kerekeš, poznati varaždinski glumac koji nije okrenuo glavu, već je mališana uzeo k sebi.

Jan je ovu lijepu i toplu priču objavio na svom Facebook profilu u kojem kaže kako je psića odmah nazvao DIZI jer pretpostavlja da je dezertirao iz obližnjeg romskog naselja.

- Naravno Dizi i ja smo se vozili do veterinara, saznali smo da Dizi ima 5 mjeseci, čvrste zube, da ima puno terijera u sebi i da je potpuno zdrav. Odmah sam mu kupio sve što jednom predivnom psiću treba... Ima svoju kućicu, dekicu, pelene, hrane, igračke... jedino nema ono što mu najviše treba - NEMA VLASNIKA... - kaže Jan na svome profilu i istodobno apelira na javnost da se Diziju nađe prikladan dom.

Zbog svojih poslovnih obaveza, poznati glumac nažalost nije u mogućnosti brinuti se za malo biće, a pritom napominje kako Dizi u novi dom sa sobom donosi svoju kućicu, kao i sve svoje stvari. 

Stoga, svi koji ste u mogućnosti udomiti ovog malog slatkiša ili znate nekog tko bi našao mjesta za njega u svom domu, ali i srcu, slobodno se javite i uljepšajte mališanu život. 

Komentari