Redovnu godišnju skupštinu održao je Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana. Kako je istaknuo predsjednik kluba Ante Žvorc bilo je niz aktivnosti, a uz pomoć Grada Preloga, Mjesnog odbora Cirkovljan te Zajednice sportskih udruga Grada Preloga napravili su sve planirano kako svi imali dobre uvjete za rad.

Dograđena je nadstrešnica uz objekt, montirana ograda sa pripadajućim betonskim parapetom i koridorom za igrače, presložena staza od opločnika uz ogradu, upotpunjen sadržaj igrala za djecu i zasijana živa ograda kao zaštitna barijera od otrčavanja djece na prometnu cestu. Pomognuto je i uređenje dječjeg vrtića u Cirkovljanu.

Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana danas se natječe u Drugoj ligi skupini A Međimurskog nogometnog saveza. Seniorska ekipa, nakon jesenskog dijela prvenstva nalazi se pri samom vrhu tablice, a ambicije su povratak u Prvu ligu Međimurskog nogometnog saveza.

Trenutno unutar kluba djeluju četiri ekipe mlađih dobnih kategorija, a nastupaju u kvalitetnim ligama Međimurskog nogometnog saveza. Protekle je godine osnovana i veteranska ekipa kluba, koja okuplja brojne bivše igrače Naprijeda. Skupštinu su pozdravili predstavnici Mjesnog odbora Cirkovljan, DVD – a Cirkovljan te prijateljskih klubova s područja Grada Preloga.

Komentari

28.01.2019. 13:28h Zadnja izmjena: 28.01.2019. 13:30