Plesni studio SpinBox

Foto - Na „svojoj” pozornici nakon pune tri i pol godine

Objavljeno: 05.06.2022. 18:08

Zadnja izmjena: 05.06.2022. 18:17

Nakon pune tri i pol godine, u punom SpinBox sastavu, od najmlađih do najvećih plesača, vratili su se ove subote na „svoju” scenu, na pozornicu Kulturnog centra Ivan Rabuzin u Novom Marofu i pokazali koliko su narasli i koliko su naučili.

Plesači plesnog studija SpinBox plesom se bave amaterski, ali zahvaljujući napornome radu i trudu suci ih na velikim natjecanjima smještaju uz bok s najvećim profesionalnim plesačima svijeta. Tijekom epidemije nisu mirovali. Snimili su pet plesnih videa koje možete pogledati na njihovom YouTube kanalu. Nakon odličnih nastupa na Internacional Dance Openu u Zagrebu gdje su osvojili zlatnu kartu za ulazak u deset najboljih koreografija natjecanja, nastupa u Opatiji i Križevcima, otputovali su i osvojili i sjajne rezultate na svjetskom prvenstvu u Poreču.

Puna dvorana

Ovu subotu su odlučili nakon dugo vremena i svojoj domaćoj publici pokazati koliko uživaju u plesu. U prepunoj dvorani prvu točku su otvorile trenerice PS SpinBox Ida Šoltić, Anteya Wilson i Zara Ferenčina, a bilo je tu još i raznih solo nastupa, dueta te svih pet plesnih skupina toga studija. Naravno sudjelovale su i mame sa svojom skupinom Mama´s show.

Produkciju su zaključili točkom najveće skupine Showa koja je u svojoj izvedbi predstavila sve stilove koje možete naučiti u plesnom studiju SpinBox: street dance, fanky jazz, hip-hop, mtv i commercial dance. Kroz cijelu produkciju ih je vodila i konferansu pripremila Sanja Mamić.

Ples po ples

- Oduvijek volim ples, rad s djecom i cijeli život sam sanjala o svojem plesnom studiju. Okupili smo prekrasne mlade žene i dali im priliku da se ostvare u onome u čemu su najbolje. Nisam zapravo ni znala da ostvarujući svoje snove ostvarujem i njihove. Polako, dan po dan, korak po korak, ples po ples, stvarali smo priču koju smo danas ispričali – istaknula je Karmen Maršić Ferenčina, voditeljica plesnih tehnika i osnivačica Plesnog studija SpinBox.

Svoju godišnju produkciju SpinBox je upriličio u sklopu ovogodišnje manifestacije „Antunovo v Marofu” kojom se obilježavaju Dani grada Novog Marofa.

Komentari