VELIKO MEĐUNARODNO PRIZNANJE

Goran Borović primljen u International Hall od Fame od Martial Arts na svečanosti održanoj u Splitu

Objavljeno: 22.07.2018. 22:11

Zadnja izmjena: 22.07.2018. 22:16

Foto: FB G. Borović

Goran Borović primljen je u International Hall of Fame of Martial Arts na svečanosti održanoj u Splitu. Veliko je to priznanje poznatom varaždinskom borcu koji je svojim beskompromisnim stilom osvojio ljubitelje borilačkih vještina gdje god je nastupao.

Na prigodnoj svečanosti novi počasnici šestog izdanja Međunarodne kuće slave borilačkih sportova 2018, osim Gorana Borovića, višestrukog europskog i svjetskog prvaka u savateu  su i Stjepan Čelan, predsjednik Hrvatskog karate saveza, posthumno Eroll Field iz Engleske kao jedan od najuspješnijih judaša iz Engleske i jedan od pionira jujitse u Velikoj Britaniji, Mirsad Nokto iz BiH predsjednik Wushu saveza BiH te nositelj nekoliko svjetskih rekorda, Josip Anić hrvatski majstor jujitse, međunarodni instruktor i suosinvač Cro Ryu jujitsu stila te Zoran Barač, predsjednik mladog ali uspješnog Wushu saveza Hrvatske.

U sklopu svečanosti promocije novih počasnika održana je i donatorske gala večera pod nazivom Night of Angels a kojoj su bili prisutna brojna poznata imena borilačkih sportova poput legendarnih boraca i višestrukih osvajača K1 World Grand Prixa u Japanu Petera Aertsa i Semmya Schilta. Na donatorskoj večeri u splitskom hotelu Park bilo je oko 200 gostiju iz Hrvatske i svijeta. Prikupljena sredstva s donatorske večere bit će utrošena na opremanje prostorija splitske udruge Anđeli.

 

Komentari