Središnje vijeće HSLS-a protiv izbacivanja Gorana Kozine

Objavljeno: 21.02.2011. 13:09

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Iako se možda očekivala i drugačija odluka, u svijetlu događanja u varaždinskom HSLS-u, središnje vijeće HSLS-a većinom glasova nije podržalo prijedlog o izbacivanu Gorana Kozine iz stranke.

Vijeće je odluku donijelo u subotu na sjednici u Bjelovaru, a omjer je bio čak 30 prema pet u korist ostanka Gorana Kozine u redovima HSLS-a.

- To je po meni i jedina logična odluka. Ovo samo potvrđuje da liberalna opcija i demokracija ipak i dalje postoje – istaknuo je Kozina.

No, radi se samo o mišljenju, konačna odluka će ipak biti na Statutarnoj komisiji. Šef varaždinskog HSLS-a Miljenko Ernoić nije želio ništa komentirati.

- Nek procedura završi pa onda možemo razgovarati - rekao nam je Ernoić.

Za utorak je sazvana i sjednica izvršnog odbora gradske organizacije HSLS-a. Kozina nam je rekao da će se raspravljati najnovijim događanjima u varaždinskom HSLS-u.

- Očekujem, kao što sam i ranije naglasio, da se raspravi o svim aktualnostima u našoj stranci na lokalnoj razini – ističe Kozina, a treba vidjeti je li moguća i «pomirba» na lokalnoj razini, gdje je očito došlo do «pucanja».

Uglavnom, čeka nas uzbudljiv «žuti» tjedan, nakon kojeg bi konačno trebali dobiti i neke odgovore.



Komentari