HRVAČKI KLUB VINDIJA

Gordan Siročić zamijenio Alena Runca na mjestu predsjednika Hrvačkog kluba Vindija

Objavljeno: 29.01.2019. 10:35

Zadnja izmjena: 29.01.2019. 10:38

Varaždinski Hrvački klub Vindija održao je u subotu, 26. siječnja, Izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika kluba izabran Gordan Siročić, nakon što je u prethodna tri mandata klub vodio Alen Runac.

Zbog prevelikog opsega obaveza Alen Runac se nije kandidirao za svoj četvrti mandat na čelu jednog od najboljih sportskih društava u Varaždinu. Izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima u prethodna tri mandata – tri naslova pobjednika Kupa Hrvatske, šest naslova prvaka Hrvatske, 11 naslova najuspješnije ekipe Grada Varaždina. Istaknuo je da se istovremeno ulagalo u dvoranu, koja je u vlasništvu Grada Varaždina, i u opremu.

- Jedini sam predsjednik u povijesti varaždinskog sporta koji je zatekao klub gotovo na dnu, a sada na vrhuncu prepuštam kolegama da dalje upravljaju njime. To može biti ogledan primjer drugim predsjednicima kako voditi klub. Bili smo u minusu za godišnji proračun kluba, a danas su svi računi podmireni i nemamo niti jedno dugovanje, rekao je dosadašnji predsjednik HK Vindija.

Hrvački klub Vindija broji 134 člana. U natjecateljskoj godini u tijeku su pojedinačni turniri, a kada krene ligaško natjecanje očekuje se da kao i prethodnih godina Vindija konkurira za naslov prvaka Hrvatske. Natjecateljski prioritet kluba je da Marko Koščević ostvari plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Komentari