u središnjem dijelu naselja

GORNJI KNEGINEC Kreće izgradnja POS stanova, pozivaju se svi zainteresirani da se jave

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.08.2019. 09:04

Zadnja izmjena: 27.08.2019. 09:12

Foto: Ilustracija

Općinsko vijeće Općine Gornji Kneginec donijelo je odluku o uključivanju Općine Gornji Kneginec u Program izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje.

Zakonom o društveno poticanoj stanogradnji uređuje se sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima, radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unapređivanje graditeljstva. Izgradnja zgrade sa stanovima po Programu POS planirana je na lokaciji u središnjem dijelu naselja Gornji Kneginec, u neposrednoj blizini Osnovne škole Gornji Kneginec i Dječjeg vrtića Bubamara.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za kupnju stana po Programu društveno poticane stanogradnje - dopuna liste objavljen je na internetskoj stranici Općine. Pozivaju se svi zainteresirani da podnesu zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a zaključno do 07. listopada 2019. godine.

Detaljnije informacije o Programu poticane stanogradnje (POS) možete pronaći na web stranici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama www.apn.hr

Komentari