16 točaka dnevnog reda

GORNJI KNEGINEC Na sjednici Općinskog vijeća prihvaćen rebalans proračuna i 'uskrsnice'

Objavljeno: 21.12.2016. 19:12

Foto: Općina Gornji Kneginec

Vijećnici Općinskog vijeća u Gornjem Knegincu su na redovnoj, 32. sjednici raspravili i jednoglasno prihvatili svih 16 točaka Dnevnog reda.

 Prvih pet točaka je uključivalo druge izmjene i dopune Proračuna Općine te prateće programe rebalansa proračuna, kao i Plan razvojih programa Općine Gornji Kneginec za razdoblje od 2017. do 2019. godine.

Općinsko vijeće je na prijedlog načelnika Gorana Kaniškog donijelo odluku o isplati jednokratne novčane pomoći svim umirovljenicima, nezaposlenima i korisnicima zajamčene minimalne naknade u iznosu od 150,00 kuna, a koja će se isplatiti u mjesecu ožujku 2017. godine.

Također, donijeta je i odluka o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka zastupljenih u Općinskom vijeću Općine Gornji Kneginec za sljedeću godinu, donijet je Plan razvojnih programa Općine Gornji Kneginec za razdoblje od 2017. do 2019.godine, imenovano je Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, a odlučeno je da će se i tijekom 2017. godine nastaviti financirati produženi boravak učenika u Osnovnoj školi Gornji Kneginec.

Općinsko vijeće donijelo je i odluku o o sklapanju ugovora o izvođenju radova na izgradnji javne rasvjete na parkiralište kod groblja u Gornjem Knegincu, te ugovora o izvođenju radova na izgradnji i asfaltiranju NC-034 i NC-038 (Banjšćina-odvojci 'Dva lava“'i 'Bukal').


 

Komentari