16 stipendija

GORNJI KNEGINEC Potpisani ugovori za stipendiranje

Objavljeno: 03.12.2016. 12:09

Zadnja izmjena: 03.12.2016. 12:09

Na javni natječaj za stipendiranje  pristiglo je ukupno 18 zahtjeva, a uvjete je ispunilo 17 kandidata. Pošto je jedan kandidat odustao zbog dobivanja stipendije od druge institucije, dodijeljeno je 16 stipendija, od toga 9 redovnih stipendija za nadarene studente, 4 stipendije s osnova braniteljskog statusa, te 3 redovne stipendije za studente slabijeg socijalnog statusa.

Za studente koji studiraju izvan Varaždinske i Međimurske županije isplaćivati će se stipendija u mjesečnom iznosu od 600 kuna, a onima koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije stipendija iznosi 300 kuna.

Korisnici stipendija po potpisanim ugovorima su Marin Medved, Alen Okreša, Ivona Trtinjak, Isabel Matoković, Ivana Đurđek, Tanja Satončić, Sandra Bajec, Ines Tkalčec, Tena Šemiga, Marko Kanižić, Dean Pofuk, David Šestak, Helena Kukec, Karmen Petreković-Dvorščak, Minđek Sanja, te Ivan Sušec.

Općina Gornji Kneginec  poziva studente da se prijave na novi natječaj za dodjelu studentskih stipendija koji je Općina Gornji Kneginec raspisala s rokom završetka u srijedu, 07. prosinca ove godine.

Komentari