za prigodne programe

Gornji Kneginec za Dane općine ugostiteljima daje po 3000 kuna bespovratnih sredstava

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.06.2020. 11:41

Zadnja izmjena: 03.06.2020. 11:46

Povodom održavanja Dana Općine Gornji Kneginec održan je radni kolegij kome su osim predstavnika Općine Gornji Kneginec i općinske Turističke zajednice, nazočili i predstavnici ugostitelja koji imaju svoje objekte na općinskom području.

Načelnik Goran Kaniški prezentirao je ugostiteljima je plan sufinanciranja aktivnosti povodom Dana Općine Gornji Kneginec. Izneseni su prijedlozi programa kulturno-zabavnog karaktera, te je dogovoreno kako će programi svih ugostitelja biti sufinancirani bespovratnim sredstvima u iznosu od 3 tisuće kuna po ugostitelju, a za što će se objaviti i javni poziv na koji će se svi kneginečki ugostitelji moći prijaviti. Detaljan program s terminima održavanja manifestacija u sklopu Dana Općine Gornji Kneginec, koji će se održati od 15. do 22. srpnja, biti će naknadno objavljen.

Sastanku su prisustvovali predstavnici sljedećih objekata: (Hotel La Gus, Bistro i noćni klub Mister X, Bistro Špan, Ugostiteljski obrti Zlatne gorice i Mirko Češljaš, caffe barovi No.1, Adria, Best, Adam, Ugostiteljstvo Kaj, te poslovni subjekti Medonja i Kero-Benz.

Komentari