1.humanitarna utrka

GRAD ANĐELA Sudjelujte u humanitarnoj utrci i pomognite Ivanu Kišiću

Gradonačelnik Ivan Čehok i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan zajedno s varaždinskim proslavljenim trkačem Josipom Lackovićem uputili su javni poziv svim građanima Varaždina da sudjeluju na „1. humanitarnoj utrci grada anđela“ i time pomognu Ivanu Kišiću koji boluje od cerebralne paralize
Objavljeno: 02.10.2019. 08:20

Zadnja izmjena: 02.10.2019. 08:23

Gradonačelnik Ivan Čehok i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan zajedno s varaždinskim proslavljenim trkačem Josipom Lackovićem uputili su javni poziv svim građanima Varaždina da sudjeluju na „1. humanitarnoj utrci grada anđela“.

Poziv je upućen nakon radnog sastanka u Gradskoj vijećnici na kojoj su dogovoreni svi detalji ove velike humanitarne akcije. Dogovorena je tehnička pomoć gradskih odjela te tvrtki poput Gradske tržnice i Čistoće u organizaciji humanitarne rekreativno-sportske manifestacije koja će start i cilj imati na Kapucinskom trgu.

Organizatori utrke koja će se održati u subotu, 12. listopada 2019 su Atletski klub Varaždin, Grad Varaždin i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, a prikupljena humanitarna sredstva namijenjena su za liječenje Ivana Kišića oboljelog od cerebralne paralize.

Prijave za utrku obavljaju se ovdje gdje je objavljen raspis utrke sa svim potrebnim podacima. Kotizacija, koja je ujedno donacija, iznosi 50,00 kuna, a svi koji to žele mogu uplatiti i više sredstava. Zagrebačka banka je u tu svrhu otvorila poseban žiro račun za Ivana IBAN: HR6223600001502617718.

Start utrke bit će 12. listopada u 10 sati na Kapucinskom trgu, a dužina staze bit će oko 4,8 kilometara. Ruta vodi od Kapucinskog trga do Korza, zatim prema zgradi policije u Ulici Augusta Cesarca pa dalje prema Željezničkom kolodvoru i Studentskom centru te u Ulicu kralja Petra Krešimira IV., Preradovićevu, Kukuljevićevu, prema stadionu Sloboda pa Vatrogasnom domu, pored Gradske tržnice i preko Stančićevog trga, po bedemima Starog grada i Uršulinskom ulicom prema Ulici Ankice Opolski i cilju na Kapucinskom trgu.

Svi sudionici utrke, odnosno građani koji će donirati sredstva za pomoć Ivanu Kišiću, kao nagradu će dobiti simboličnu jedinstvenu medalju u obliku anđela.

Komentari