GRAD IVANEC

Grad Ivanec dijeli potpore poduzetnicima radi ublažavanja posljedica korona krize

Objavljeno: 15.11.2021. 13:45

Zadnja izmjena: 15.11.2021. 13:45

Foto: Ilustracija - Grad Ivanec

Grad Ivanec objavio je novi Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima koji posluju na administrativnom ivanečkom području radi smanjenja negativnih utjecaja na poslovanje izazvanih virusom COVID-19. 

Potpore koje poduzetnici mogu ostvariti kako bi se smanjile negativne posljedice na poslovanje izazvane epidemijom odnose se na povrat obračunate komunalne naknade za poslovni prostor za kolovoz, rujan i listopad tekuće godine te na povrat uplaćenog poreza na potrošnju, također za razdoblje od protekla tri mjeseca. Javni poziv otvoren je do 14. prosinca 2021. godine. 

Kako stoji u natječaju, korisnici potpore mogu biti gospodarski subjekti, odnosno poduzetnici koji obavljaju poslovnu djelatnost na području Ivanca te su obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i poreza na potrošnju koji je ostvaren u ugostiteljskim objektima na području Ivanca te koji, s financijskom potporom za koju se prijavljuje ne premašuje maksimalan iznos svih potpora male vrijednosti dodijeljenih tijekom razdoblja od tri fiskalne godine, od 200.000 EUR-a. 

Kompletan natječaj, kao i popis potrebne dokumentacije za prijavu na natječaj, možete pronaći na stranicama Grada Ivanca.

Komentari