grad ivanec

Grad Ivanec dodjeljuje bespovratne potpore u turizmu, donosimo detalje

Objavljeno: 25.03.2022. 18:51

Zadnja izmjena: 25.03.2022. 18:51

Grad Ivanec je raspisao Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora koje su usmjerene poticanju svih onih koji se već bave ili se žele baviti turizmom na području grada Ivanca.

Pravo na ostvarivanje prava iz Programa mogu ostvariti fizičke osobe registrirane za turističku djelatnost, OPG-ovi koji imaju registriranu dopunsku djelatnost iz turizma, subjekti gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge) registrirani za obavljanje turističke djelatnosti te poduzetnici-početnici koji će tek započeti s obavljanjem djelatnosti (bez obzira na način kasnije registracije, a što će naknadno dokazati).

Potpore se dodjeljuju kao financijske, kao potpore za administrativne, savjetodavne i usluge edukacije koje provodi poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o. te kao potpore za promidžbu i marketing. Zainteresirani korisnici mogu koristiti neograničeni broj mjera po ovom Javnom pozivu. Javni poziv za financijske potpore otvoren je do 15. prosinca ove godine. Svi detalji poziva dostupni su na poveznici ili u rubrici na naslovnici weba Ivanec Natječaji i pozivi, a dodatne informacije dostupne su kod pročelnice Maje Darabuš na telefon 042 404 885 ili na [email protected]

Komentari