lijepi poklon mališanima

Grad Ivanec mališanima i djeci radovanskog kraja poklonio moderno igralište

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.09.2017. 09:07

Zadnja izmjena: 17.09.2017. 09:11

Grad Ivanac je mališanima koji Radovanu pohađaju Područni odjel ivanečkog Dječjeg vrtića Ivančice, mlađim učenicima te djeci cijelog Radovana i okolice poklonio moderno moderno igralište. 

Pozdravne riječi okupljenima je uputio Stjepan Habunek, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Radovan koji je rekao kako ovaj projekt nije bilo nimalo jedostavno odraditi, ali se sve uspjelo riješiti dogovorom. Također, zahvalio se gradonačelniku M. Batiniću i Gradu Ivancu koji su uložili velik trud na realizaciji ovog projekta, kao i bivšem županu Predragu Štromaru

Gradonačelnik Batinić zahvalio je svima koji su bili uključeni u realizaciju ovoga projekta, a posebice S. Habuneku i Vijeću MO-a Radovan te P. Štromaru koji je, u vrijeme dok je obnašao dužnost župana, boravio u Radovanu, upoznao se s problematikom te dao sve suglasnosti kako bi se igralište moglo urediti na školskoj površini.

Naglasio je također da je Grad, nakon obavljenog tehničkog pregleda, dugo čekao na izdavanje uporabne dozvole od strane mjerodavnog županijskog upravnog odjela (izdana je 7. rujna), zbog čega se igralište prije nije moglo i službeno otvoriti.

Inače, nositelj ovog projekta bio je Grad Ivanec, koji je pokrio kompletne troškove projektiranja, izgradnje i opremanja igrališta u iznosu od 160.000 kuna. Igralište je opremljeno kućicom i raznim spravama prilagođenih najmlađima, montiran je pješčanik, a kao podloga po prvi put na području grada Ivanca postavljena je umjetna trava.

 

Komentari