POSLJEDICE POTRESA

Grad Ivanec objavio kako prijaviti štetu nastalu za vrijeme današnjeg razornog potresa

Objavljeno: 29.12.2020. 13:58

Zadnja izmjena: 29.12.2020. 13:59

I dok se prati dramatičnua situacija u Petrinji i potresne slike koje svjedoče kakvu su tragediju danas doživjeli ovaj grad i okolica, i stanovnici Ivanca još su uvijek u šoku od potresa magnitude 6,2 koji je opasno zatresao i naše područje.

Za razliku od jučerašnjeg, ovaj je bio jači i trajao je znatno dulje, pa se s razlogom pretpostavlja da je rezultirao oštećenjima na stambenim i gospodarskim objektima širom našega grada.

Iz Grada Ivanca pozivaju stoga građane da materijalne štete prijave gradskom Odsjeku za gospodarstvo i komunalno redarstvo, tel. 492 864 i 091 44 04 895.

U trenucima kada iz razorene Petrinje stižu strašne vijesti o ljudskim žrtvama i golemim materijalnim štetama, i to u tužnom vremenu kada i naša zemlja dijeli sudbinu planeta zahvaćena zarazom, iz Grada Ivanca pozivaju sve građane Ivanca da ostanu mirni te da se na navedene brojeve gradskih telefona jave i u slučaju bilo kakve druge potrebe. Isto tako kada budu objavljene prve informacije o načinima pomoći, da kado i uvijek dosad, budu solidarni i da pomognu razorenoj Petrinji.

Komentari