GRAD LEPOGLAVA Osigurana telefonska linija i e-mail za građane

Objavljeno: 20.03.2020. 16:06

Zadnja izmjena: 20.03.2020. 16:32

Grad Lepoglava od danas, provodeći preporučene aktivnosti i mjere koje donosi Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske ustrojava posebnu telefonsku liniju i službenu e-mail adresu za građane na koje mogu uputiti sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima na širem gradskom području Lepoglave.

Telefonske upite tako možete vršiti zvanjem na broj (042) 770-428, a dostupna je i službena e-mail adresa [email protected]. Ostale informacije kao i obavijesti Stožera civilne zaštite grada Lepoglave građani i dalje mogu pratiti na službenoj web stranici grada Lepoglave.

- Stožer civilne grada Lepoglave kontinuirano prati situaciju oko širenja virusa COVID – 19 od početka te donosi odluke i preporuke koje su usklađene s preporukama Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo, kao i Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske – ističe načelnik Stožera civilne zaštite grada Lepoglave Hrvoje Kovač te dodaje kako sukladno Odluci nacionalnog Stožera, gradski Stožer civilne zaštite osigurava provedbu i nadzor provođenja protuepidemijskih mjera na svom
području.

Komentari