grad lepoglava

Grad Lepoglava podijelio uskršnje pakete pomoći za građane u potrebi

Objavljeno: 14.04.2022. 18:26

Zadnja izmjena: 14.04.2022. 18:28

Zahvaljujući suradnji Grada Lepoglave i Gradskog društva Crvenog križa Ivanec građanima u potrebi s područja Grada Lepoglave pomoć će se pružati kroz djelovanje socijalne samoposluge.

Ovih dana, povodom Uskrsa, započela je podjela uskrsnih paketa pomoći u kojima se nalaze prehrambeni i higijenski artikli koje su za potrebe socijalne samoposluge osigurali Grad Lepoglava i Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec. Dio artikala osiguran je i donacijom OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave koju su prikupili njezini učenici.

- Brinući o građanima lošeg socijalno-ekonomskog statusa i ove smo godine organizirali podjelu uskrsnih paketa pomoći. Ovog puta pomoć dijelimo u okviru djelovanja prve socijalne samoposluge u Lepoglavi kroz čije ćemo djelovanje i ubuduće osiguravati pomoć za građane u potrebi - rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Uskrsne pakete pomoći primit će 20-ak građana u potrebi. Riječ je o korisnicima zajamčene minimalne naknade i osobama s popisa primatelja pomoći Gradskog društva Crvenog križa Ivanec.

Komentari