traju upisi u prvi razred...

Grad Lepoglava prvašićima donirao bon od 200 kuna za nabavku školskog pribora i opreme

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.06.2018. 15:05

Zadnja izmjena: 21.06.2018. 12:44

Ovih dana u osnovnim školama na području Grada Lepoglave – u školama u Lepoglavi, Kamenici i Višnjici, traju upisi u prve razred u koje će sljedeće školske godine krenuti 68 prvašića.

Roditelje koji upisuju svoju djecu Grad Lepoglava razveselio je poklon bonom vrijednosti 200 kuna. Naime, Grad je odlučio i ove godine pomoći roditeljima prvašića te im donirati bon kojim će u odabranim knjižarama moći za svoje prvašiće nabaviti školski pribor i opremu.

- Znamo koliko je roditeljima financijski zahtjevno opremiti dijete za školu, posebice prvašića pa smo u Gradu odlučili u tome im pomoći. Za svakog prvašića osigurali smo poklon bon u vrijednosti 200 kuna kojim će moći nabaviti potreban pribor i opremu. Jedna je to od gradskih mjera potpore obrazovanju. Naime, ovih smo dana nagradili najuspješnije učenike iz svih triju osnovnih škola s gradskog područja, a tijekom godine sufinanciramo prehranu učenika te izvannastavne školske aktivnosti – istaknuo je prigodom podjele bonova gradonačelnik Marijan Škvarić.

 

Komentari