vijest iz grada

Grad Lepoglava sufinancira asfaltiranje sportskog igrališta u Kamenici

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.12.2020. 08:37

Zadnja izmjena: 18.12.2020. 08:59

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić potpisao je s ravnateljicom OŠ Ivana Rangera iz Kamenice Mirjanom Posavec Sporazum o zajedničkom financiranju radova investicijskog održavanja dječjeg igrališta OŠ Ivana Rangera iz Kamenice.

Riječ je o sporazumu kojim se utvrđuje zajedničko financiranje radova od strane Grada Lepoglave i OŠ Ivana Rangera iz Kamenice na uređenju točnije asfaltiranju školskog sportskog igrališta u Kamenici. Ukupna vrijednost izvedenih radova je 195.771 kunu s PDV-om, a temeljem potpisanog Sporazuma OŠ Ivana Rangera radove financira sa 110.000 kuna, a Grad Lepoglava s 85.771 kuna.

- Ovo je dobar projekt koji je Grad Lepoglava odlučio podržati budući da objedinjuje nekoliko segmenata razvoja grada – podiže se obrazovni standard, uređuje se sportska infrastruktura i stvaraju uvjeti za raznovrsniji društveni život. Naime, ovo će igralište uz učenike kameničke škole koristiti i mještani za bavljenje sportskim rekreativnim aktivnostima. Već ranije uređen je i okoliš oko samog sportskog igrališta. U tome je pomogao i Grad Lepoglava nabavkom stolova i klupa. Na taj je način uređen prostor za druženje mještana Kamenice i vjerujem da će svatko od njih na ovom prostoru moći kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme družeći se i baveći se sportom - istaknuo je gradonačelnik Škvarić

Komentari