dodjela nagrada

Grad Ludbreg među ovogodišnjim laureatima nagrada i priznanja 'Stvaratelji za stoljeća'

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.11.2021. 08:47

Zadnja izmjena: 10.11.2021. 08:48

Grad Ludbreg jedan je od ovogodišnjih dobitnika nagrade ''Stvaratelji stoljeća'' za doprinos razvoju poduzetnišzva na području srednje i jugoistočne Europe.

Ova je nagrada dodijeljena u Dubrovniku na Regionalnom summitu poduzetnika srednje i jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“ koji je ove godine, unatoč pandemiji virusa SARS-CoV-2, okupio 110 sudionika iz sedam zemalja. Paralelno sa Summitom poduzetnika održane su i svečanosti dodjele Nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ te Internacionalnih nagrada i priznanja za zajednice i institucije za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „GLOBALLOCAL“, za 2020. godinu.

U okviru Summita poduzetnika „300 NAJBOLJIH“ dodijeljene su prestižne nagrade i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ pojedincima, tvrtkama, znanstveno-obrazovnim institucijama, nevladinim organizacijama, medijima…, kao i Internacionalne nagrade i priznanja za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „GLOBALLOCAL“ lokalnim i regionalnim zajednicama te razvojnim agencijama i institucijama. 

 

 

Komentari