Grad Ludbreg poziva bračne parove koji ove godine slave 50 ili 60 godina braka da jave do 11. veljače kako bi zajedno dali doprinos obilježavanju ovih važnih obljetnica.

- Pozivamo sve Ludbrežanke i Ludbrežane da uz Valentinovo koje je puno više od praznika ljubavi, ono je i praznik razumijevanja, a koji su 50 ili 60 godina u braku da se zajedno prisjetimo tih vremena, da se prisjetimo kako je nekad bilo. Istovremeno želimo pokazati što su sve ljudi u stanju napraviti kada se pronađu u ljubavi - kaže gradonačelnik Dubravko Bilić.

U prošlosti se svadbi pridavalo izuzetno značenje što se može zaključiti i iz samog trajanja svadbe. Svadbe su u prošlosti trajale do 3 dana.

- Želimo se prisjetiti zašto je tome bilo tako, ali i da mlađi čuju koje su tajne uspješnih i dugovječnih brakova. U užurbanosti i svakodnevnoj jurnjavi možda smo zaboravili da i naša odabranica ili odabranik također trebaju razumijevanje, minutu vremena, lijepu riječ - kaže gradonačelnik i poziva sve bračne parove s područja Grada Ludbrega da se jave do 11. veljače na broj telefona 420-200 ili osobno u Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14 radi daljnje organizacije.

Ključne riječi: ljubav, Ludbreg, ludbreg, proslava, valentinovo,

Komentari

24.01.2019. 11:20h Zadnja izmjena: 24.01.2019. 11:22