GRAD NOVI MAROF

Grad Novi Marof i ove će godine isplatiti prigodne božićnice umirovljenicima

Objavljeno: 11.12.2020. 18:49

Zadnja izmjena: 12.12.2020. 11:36

Božićnice u iznosu od 100,00 kuna bit će isplaćene svim umirovljenicima čija mirovina ne prelazi iznos od 2.000 kuna, a riječ je o oko 970 umirovljenika s područja grada Novog Marofa.

U gradskom je proračunu Novog Marofa ove godine u tu svrhu osigurano gotovo 100.000 kuna. Popis umirovljenika koji ove godine imaju pravo na isplatu božićnice bit će objavljen na oglasnoj ploči postavljenoj u zgradi Grada Novog Marofa, a umirovljenici će o isplati biti obaviješteni i putem radijskih postaja.

Podjela prigodnih božićnih potpora počet će u ponedjeljak, 14. prosinca 2020. godine, a da bi ostvarili pravo na božićnicu, svi zainteresirani umirovljenici su dužni sa sobom donijeti osobnu iskaznicu, OIB, odrezak od isplate mirovine (novijeg datuma) i kemijsku olovku.

Iz Grada Novog Marofa mole sve umirovljenike da se prilikom dolaska po božićnicu pridržavaju svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i svih propisanih epidemioloških mjera – da obavezno nose zaštitnu masku koja treba pokrivati nos i usta, držati razmak između drugih osoba od 2 metra i dezinficirati ruke dezinficijensom koji će biti postavljen na ulazu.

U prilogu donosimo raspored termina po lokacijama, a raspored pogledajte OVDJE.

Komentari