novi projekti

Novi Marof ulaže gotovo 1,8 mil kuna u modernizaciju, odnosno asfaltiranje nerazvrstanih cesta i parkirališta

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.09.2018. 17:32

Zadnja izmjena: 24.09.2018. 18:31

Iz Grada Marofa poručuju kako će u ovoj će godini uložiti gotovo 1,8 mil kuna u modernizaciju – asfaltiranje nerazvrstanih cesta i parkirališta. Ugovor su potpisali  gradonačelnik Siniša Jenkač i predsjednik Uprave PZC Varaždin Saša Varga dok bi radovi trebali početi za nekoliko dana.

- Sustavno svake godine osiguravamo značajna sredstva za uređenje, obnovu ili pak gradnju novih prometnica. Izuzetak nije ni ova godina i ovih 1,8 milijuna kuna značajno je ulaganje. Riječ je o uređenju prometnica u dijelovima grada koja su udaljenija od centra i to je dio naše politike da svi mještani, bez obzira gdje žive, imaju iste uvjete i isti životni standard - kazao je Jenkač.

Radovi obuhvaćeni ovim ugovorom su izgradnja slijepe ulice kod Centra za socijalnu skrb u Novom Marofu, modernizacija – asfaltiranje nerazvrstanih cesta Grana – Mađarevo i presvlačenje finim slojem asfalta u zaseoku Kosovci u Mađarevu, potom modernizacija – asfaltiranje nerazvrstanih cesta Ptičeki u Podevčevu, Sukovec u Mađarevu, Žegri u Podrutama, Vugri u Kamenoj Gorici, ceste Zagrebačka – Hegedi u Sudovcu te ceste prema Grebengradu s ugibalištem, kao i presvlačenje finim slojem asfalta nerazvrstane ceste i parkirališta kod groblja u Remetincu i naposljetku uređenje parkirališta uz nerazvrstanu cestu prema Puškadijima u Remetincu. 

 

Komentari