Projekt BIRD

Grad Varaždin i ove godine organizira radionice za prigradsku djecu

Od 17. lipnja do 13. srpnja 2019. godine Grad Varaždin za svu djecu prigradskih naselja organizira besplatne interaktivne radionice.
Objavljeno: 12.06.2019. 10:39

Zadnja izmjena: 12.06.2019. 10:43

Od 17. lipnja do 13. srpnja 2019. godine Grad Varaždin za svu djecu prigradskih naselja organizira besplatne interaktivne radionice.

Riječ je o projektu BIRD - Besplatne Interaktivne Radionice za Djecu - koje će se provoditi za djecu školske dobi, a održavat će se radnim danima od pon-pet u jutarnjim satima od 10-13 sati kroz četiri tjedna, a svaki tjedan u drugom mjesnom odboru. Naime, djecu će se kroz razne igre i aktivnosti potaknuti na međusobno druženje, socijalizaciju, te im se omogućiti da razvijaju neovisnost i samostalnost.

'Klinci i klinceze' imat će tako priliku da svakodnevno provedu tri sata u igri, brojnim sportskim i interaktivnim aktivnostima, likovnom stvaralaštvu, glazbenim radionicama, natječući se, rješavajući kvizove, izvodeći pokuse te uz razne druge zabavne osmišljene sadržaje. Sve aktivnosti su odabrane kako bi poticale i stimulirale puni razvoj dječjih potencijala. Također, program je besplatan za svu djecu, a za male sudionike predviđena je i užina. Na završnom zajedničkom druženju 13. srpnja u Poljani Biškupečkoj, uz piknik, igru i zabavu obilježit će se završetak ljetnih radionica.
 

Komentari