javni poziv

Grad Varaždin izlagačima na Adventu sufinancira zakup kućica

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja Grada Varaždina na manifestaciji Advent u Varaždinu 2021.
Objavljeno: 27.10.2021. 12:39

Zadnja izmjena: 27.10.2021. 14:39

Foto: Arhiva

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja Grada Varaždina na manifestaciji Advent u Varaždinu 2021.

Kako navodi Grad, pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, sa sjedištem, a obrtnici i prebivalištem, na području Grada Varaždina te OPG-ovi koji imaju sjedište i/ili obrađuju poljoprivredno zemljište na području Grada Varaždina.

Financijska potpora se može dodijeliti pojedinačnim izlagačima za nastup na manifestaciji Advent u Varaždinu 2021. isključivo za zakup prostora (kućica) i u druge svrhe se ne može koristiti. Izlagači moraju imati zakupljen prostor na mjestu odvijanja manifestacije Advent u Varaždinu 2021. te potpisan ugovor s Turističke zajednice grada Varaždina ili Sporazum s organizacijskim partnerom TZ grada Varaždina.

Javni poziv objavljen je na web stranici Grada Varaždina, a krajnji rok za dostavu prijava je 26. studeni 2021. godine do 12 sati, bez obzira na način dostave. Sve informacije vezane uz uvjete, kriterije i postupak dodjele sufinanciranja dostupne su putem e-maila [email protected]

Komentari