čehok obznanio na kolegiju...

Kreće obnova bazena na Dravi - kupanje već ovo ljeto!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.04.2018. 14:26

Zadnja izmjena: 25.04.2018. 14:27

Danas je u gradskoj vijećnici gradonačelnik Ivan Čehok sa zamjenicima i pročelnicima održao javni kolegij na kojem je informirao medije o nadolazećim projektima i aktivnostima u gradu Varaždinu.

Najzanimljiva vijest bila je svakako ta da Grad Varaždin kreće u uređenje i obnovu dravskih bazena, odnosno, sklopio je ugovor s tvrtkom Turist d.o.o. o najmu cijelog kompleksa u kojem su i bazeni za 5.000 kuna mjesečno plus PDV.

Prema riječima gradonačelnika Čehoka, postoji i opcija da Grad kupi te bazene, ali ono što je za sad sigurno je da u petak počinju radovi na obnovi, a kako je rekao gradonačelnik, za sezonu, odnosno, u srpnju bi sve trebalo biti gotovo i spremno za građane.

- Ja vjerujem da će Varaždinci dobiti još jedan komplekss kojim su stvarno vezani emotivno. To je standard koji malo koji grad u Hrvatskoj ima. Dakle, mi imamo i zatvorene bazene koji imaju i otovoreni dio, imamo Aquacity, Cirkovečku i to je važno ne samo zbog bazena već zbog cijelog područja uz rijeku Dravu koji je turistički premalo iskorišten - rekao je Čehok.

Novost je i da je Turistička zajednica grada Varaždina prijavila projekt prema Hrvatskoj Turističkoj zajednici te će se uskoro u Varaždinu postaviti 3 klupe: interaktivna glazbena klupa na Franjevačkom trgu te klupa gnijezdo na Jagićevom šetalištu.

 

 

Komentari