obavijest

Grad Varaždin objavio javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu organskog peletiranog gnojiva

Objavljeno: 11.09.2023. 10:36

Zadnja izmjena: 11.09.2023. 10:36

Grad Varaždin je objavio Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu organskog peletiranog gnojiva u 2023. godini s ciljem poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe.

Na Javni poziv mogu se prijaviti fizičke osobe s prebivalištem na području Grada Varaždina, a prihvatljiva vrsta zemljišta za prijavu jest zemljište pogodno za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda koje je po načinu uporabe u katastru opisano kao: vrt, oranica, voćnjak i vinograd na području Grada Varaždina i/ili voćnjak i vinograd na području Varaždinske županije.

Svoje prijave građani mogu podnijeti putem on line obrasca koji se nalazi na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina od 8. do 17. rujna 2023. godine. Za sve dodatne informacije i upite vezane uz ovaj Javni poziv građani se mogu javiti isključivo putem e-mail adrese: [email protected].

Nakon završetka roka za podnošenje prijava i obrade pristiglih prijava, na službenoj mrežnoj stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr objavit će se Odluka za dodjelu organskog peletiranog gnojiva u 2023. godini.

Komentari