prijave

Grad Varaždin objavio natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju POS stanova

Objavljeno: 13.04.2022. 19:45

Zadnja izmjena: 13.04.2022. 19:45

Povjerenstvo za utvrđivanje Liste reda prvenstva za kupnju stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje Grada Varaždina raspisalo je Natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po Programu društveno poticane stanogradnje za naredno razdoblje.

Tekst natječaja zajedno s obrascem (zahtjevom) nalazi se na web stranici Grada Varaždina i Javne ustanove Gradski stanovi te je objavljen u Varaždinskim vijestima. Zahtjev se može i osobno preuzeti u Upravnom odjelu za gradnju i komunalno gospodarstvo Grada Varaždina.

Ispunjeni obrazac sa svom propisanom dokumentacijom potrebno je dostaviti zaključno do utorka, 10. svibnja 2022. godine do 15 sati na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: "Zahtjev - POS natječaj", odnosno osobno, na istoj adresi.

Dodatne informacije podnositelji zahtjeva mogu dobiti u Upravnom odjelu za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, na broj telefona 042/201-426 ili putem emaila na [email protected].

Komentari