savjetovanje

Grad Varaždin: Odaberite lokacije za kupanje i koliko će trajati sezona na Aquacityju

Objavljeno: 22.03.2023. 17:33

Zadnja izmjena: 22.03.2023. 17:33

Foto: Arhiva

U razdoblju od 21. ožujka do 20. travnja 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Odluke o utvrđivanju lokacija za kupanje i trajanje sezone kupanja na gradskom kupalištu - jezeru Motičnjak u 2023. godini.

Sukladno Zakonu o vodama, predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave donosi Odluku kojom se utvrđuju lokacije za kupanje (kupališta) i trajanje sezone za kupanje na površinskim vodama, prikazuje ocjena o kakvoći površinskih voda za kupanje i obavlja klasifikaciju te određuje profil vode za kupanje.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 4.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 20. travnja 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacija za kupanje i trajanje sezone kupanja na gradskom kupalištu - jezeru Motičnjak u 2023. godini“ ili na e-mail adresu: [email protected].

Komentari