donosimo detalje

Grad Varaždin osigurao besplatno savjetovanje za sufinanciranje energetske obnove kuća

Objavljeno: 16.01.2024. 12:19

Zadnja izmjena: 16.01.2024. 12:20

Grad Varaždin je u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjever osigurao građanima grada Varaždina besplatno savjetovanje i uslugu tehničke pomoći za prijavu na predstojeći Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ovom uslugom, kako anvode iz Grada, žele olakšati postupak prijave i omogućiti što većem broju građana prijavu na navedeni poziv. Prema najavama, Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća trebao bi biti objavljen do konca veljače 2024. godine.

Građani grada Varaždina od Regionalne energetske agencije Sjever mogu dobiti uslugu besplatnog savjetovanja i uslugu tehničke pomoći koje obuhvaćaju, između ostalog, pomoć u prijavi na pozive za energetsku obnovu obiteljskih kuća i na pozive za ugradnju obnovljivih izvora energije, procjenu visine ulaganja za planirane mjere energetske obnove, informacije o projektantima kao i o izvođačima i edukacije građana u svrhu smanjenja potrošnje energije i postizanja energetske učinkovitosti u njihovim kućanstvima.

Savjetodavnu pomoć i tehničku podršku za prijavu projekata građani grada Varaždina mogu dobiti prema prethodnoj najavi na broj telefona 048/289-240 ili e-mailom na [email protected].

Komentari