pročitajte

Grad Varaždin i ove godine organizira druženje na Praznik rada u humanitarnom tonu

Objavljeno: 19.04.2024. 08:14

Zadnja izmjena: 19.04.2024. 08:14

Grad Varaždin poziva zainteresirane da se uključe u prikupljanje tombolskih nagrada za 'Prvosvibanjsku dobrotvornu tombolu' čiji je prihod namijenjen Zakladi solidarnosti grada Varaždina koja od 2001. godine pomaže našim sugrađanima koji su u teškoj socijalnoj situaciji ili kojima je potrebno liječenje te učenicima i studentima kojima je pomoć potrebna.

- Molimo Vas da donirate ili proslijedite poziv svima za koga smatrate da se može pridružiti te s prigodnim proizvodima iz svoga proizvodnog programa i/ili promotivnim artiklima sudjelovati u Prvosvibanjskoj dobrotvornoj tomboli koja će se održati 1. svibnja 2024. tijekom proslave Praznika rada na Dravi. Također, svi koji žele, mogu na račun Zaklade, sukladno mogućnostima, uplatiti i donaciju - ističu iz Grada Varaždina.

Također, u promotivnim aktivnostima bit će istaknuti svi koji su sudjelovali u Prvosvibanjskoj dobrotvornoj tomboli.

- Zainteresirani ili ako su potrebne dodatne informacije, molimo da se jave gđi Aniti Golub na e mail: [email protected] broj telefona: (042) 402 555. Tombolske nagrade moguće je dostaviti na Gradsku tržnicu Varaždin gđi Ivoni Špoljarić Pocedulić e mail: [email protected] broj telefona za eventualne dodatne informacije (042) 320 956 - dodaju iz Grada Varaždina.

Komentari