javni poziv

Grad Varaždin poziva udruge i neprofitne organizacije da prijave svoje programe za financiranje

Objavljeno: 09.02.2024. 13:33

Zadnja izmjena: 09.02.2024. 13:33

Foto: Arhiva

Grad Varaždin je objavio Javni poziv za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija od javne potrebe za Grad Varaždin u 2024. godini.

Javni poziv, sa svim potrebnim uputama, obrascima i dokumentima objavljen je na službenoj stranici Grada Varaždina. Javni poziv za dodjelu financijske potpore objavljuje se u svrhu potpore razvoja civilnog društva u području odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, mladih, turizma, socijalnog (društvenog) poduzetništva, zaštite potrošača, poljoprivrede, udruga organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija te međunarodne suradnje, a koji svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju javnih potreba na području Grada Varaždina u 2024. godini za određena područja poziva.  Grad je u tu svrhu osigurao financijska sredstva u iznosu 214.6 tisuća eura.

Od ove godine, po prvi puta, prijave i dokumentacija za Javni poziv zaprimaju se isključivo putem online obrasca te prijave zaprimljene na neki drugi način kao i zakašnjele prijave neće biti razmatrane. Rok za podnošenje prijava je zaključno do 11. ožujka 2024. godine do 10 sati.

Komentari