od 20. siječnja do 20. veljače

Grad Varaždin provodi savjetovanje s javnošću o imovini u gradskom vlasništvu

Objavljeno: 20.01.2017. 16:01

Zadnja izmjena: 20.01.2017. 16:01

Foto: Arhiva

Savjetovanje s javnošću povodom donošenja Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Varaždina provodit će se u razdoblju od 20. siječnja do 20. veljače.

Provođenje savjetovanja se održava s namjerom prikupljanja povratnih informacija od javnosti u svezi predloženog načina upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Grada Varaždina.

Odluka se donosi radi cjelovitog reguliranja upravljanja i raspolaganja najznačajnijim oblicima imovine Grada Varaždina (nekretninama, pokretninama te dionicama i poslovnim udjelima), sukladno mjerodavnim zakonskim i podzakonskim propisima.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na internet stranicama Grada Varaždina.

Svoje doprinose javnom savjetovanju građani mogu dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 20. veljače na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Varaždina.“ ili na e-mail adresu [email protected]  također putem obrasca.

 

 

Komentari