Grad Varaždin raspisao natječaj za subvencije u poljoprivredi i potporu udrugama

Objavljeno: 18.08.2014. 15:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger/Ilustracija

Grad Varaždin raspisao je niz javnih poziva za subvenciju  poljoprivrednih proizvođača i udruga u poljoprivredi  s područja grada Varaždina.

Odnose se na subvencioniranje dijela troškova nadzora u ekološkoj i integriranoj poljoprivrednoj proizvodnji, prodaje domaćih poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici u Varaždinu, reintrodukcije industrijske konoplje u sustav poljoprivredne proizvodnje na području  Varaždina te na  subvencioniranje programa poljoprivrednih zadruga i udruga s područja grada Varaždina.

Cjeloviti tekstovi  javnih poziva s pripadajućim obrascima za prijavu objavljeni su na službenim web stranicama Grada Varaždina www.varazdin.hr/natjecaji, a svi javni pozivi otvoreni su do 15. rujna 2014. godine.

Također, udruge koje provode programe s ciljevima promicanja zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih interesa, a imaju sjedište na području Varaždina, mogu svoje programe prijaviti na  Natječaj za prijavu programa humanitarnih i socijalnih udruga radi ostvarivanja prava na potporu iz sredstava Proračuna Grada Varaždina za 2015. godinu.

Natječaj je otvoren do 30. rujna 2014. godine, a obrasci se mogu pronaći na www.varazdin.hr/natjecaji.

Komentari