do 30.studenog

Grad Varaždinske Toplice poziva svoje građane da prijave podatke za komunalnu naknadu

Objavljeno: 27.10.2016. 12:59

Foto: Arhiva

Grad Varaždinske Toplice obavještava sve vlasnike nekretnina koje do sad nisu evidentirane u registru obveznika da ih obavezno evidentiraju zbog obračuna i donošenja rješenja o komunalnoj naknadi.

Radi se o nekretninama stambenog, garažnog i poslovnog prostora, građevnog zemljišta koje služi u svrhu obavljanja poslovnih djelatnosti i neizgrađenog građevnog zemljišta na gradskom području.

Također se pozivaju i građani da prijave i eventualne promjene podataka vezanih uz obračun komunalne naknade. Pod time se podrazumijevaju promjene poput same promjene obveznika, povećanje ili smanjenje korisne površine prostora i slično.

Pozivaju se i da vlasnici prijave svoje zgrade u ruševnom stanju koje zbog svoje starosti i derutnosti nisu podobne za korištenje s obzirom na to da navedene građevine ne podliježu obvezi plaćanja komunalne naknade.

Obrasci za prijavu podataka mogu se preuzeti ovdje ili osobno u Gradskoj upravi.

Rok za podnošenje traženih podataka je 30. studeni, a potrebno ih je dostaviti na adresu: Grad Varaždinske Toplice, Ulica maršala Tita 4, 42223 Varaždinske Toplice ili na e-mail adresu: [email protected]

Komentari