Parkiraju kao na seoskom gumnu

Građani ogorčeni: “Varaždinci su žrtve nereda u prometu, ni traga 'pauku' i komunalnim redarima“

Objavljeno: 15.03.2016. 19:01

Zadnja izmjena: 15.03.2016. 19:12

Foto: Čitatelj

Čitatelji portala eVaraždin ovih dana su na gradskim ulicama svojim fotoaparatima zabilježili nekoliko slučajeva samovolje vozača koji parkiraju svoje automobile gdje god stignu...

Naši čitatelji tvrde da se najviše nepropisno parkiranih automobila tijekom radnog tjedna može zateći u Ulici Ankice Opolski, potom u Blažekovoj, Cankarevoj  i drugdje.

- Ponekad se upitamo “tko je tu pametan, a tko je bedak“? Naime, "pametni"stanu s automobilom na zabranjenom mjestu, upale četiri žmigavca i misle kako je problem riješen. Oni drugi, za njih - “bedaki“, uredno plate parkiranje jer vode brigu da svi imaju svoja prava i obaveze u prometu – napominju naši čitatelji te dodaju kako su prekršitelji prometnih propisa zasad još uvijek u značajnoj manjini.

Smatraju i kako puno posla očekuje policijske službenike te komunalne redare jer se u “gradu ne smije parkirati kao na seoskom gumnu“.

- Nažalost, izgleda da je nepopularan 'pauk' ranijih godina dobro odrađivao svoj posao. Odgovorni bi ga trebali više angažirati na gradskim ulicama, koje su ponekad zakrčene nepropisno parkiranim vozilima – zaključuju.

U nastavku pogledajte fotografije na kojima su čitatelji eVaraždina zabilježili nepropisno parkirana vozila:  

Komentari