POTPISAN UGOVOR

Gradi se novi most u Tuhovcu, Ratković: ''Spočitavaju mi da ništa ne radim, dođite pa vidite''

Danas je u Novom Marofu s izvođačima radova potpisan ugovor o izgradnji novog mosta u Tuhovcu. Investicija je vrijedna 7,5 milijuna kuna, a rok za izgradnju je šest mjeseci.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.07.2020. 11:47

Zadnja izmjena: 01.07.2020. 11:49

Predsjednik uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić danas je u Novom Marofu s izvođačima radova potpisao ugovor o izgradnji novog mosta u Tuhovcu. Investicija je vrijedna 7,5 milijuna kuna, a rok za izgradnju je šest mjeseci.

Postojeći most u Tuhovcu koji spada u kategoriju graditeljske baštine neadekvatan je za uvjete prometa i nadalje će ga koristiti pješaci, a malo dalje napravit će se novi most dulje oko 55 metara. Prema riječima gradonačelnice Dragice Ratković, uz most projektira se državna cesta D24, odnosno cijela dionica od Tuhovca do Hrastovskog. - Svi naši građani imat će komforniji i smireniji život. Stalno mi se spočitava da se u Toplicama ništa ne radi, međutim, dođite u Toplice da vidite što mi sve uređujemo i Toplice će za dvije, tri godine biti prava obnovljena destinacija - rekla je gradonačelnica Ratković.

Komentari