VARAŽDINSKE TOPLICE

Gradonačelnica Ratković: Nakon radova na Aglomeraciji obećali smo uređivanje prometnica i to obećanje izvršavamo

Objavljeno: 04.06.2020. 18:08

Zadnja izmjena: 04.06.2020. 18:15

Povratkom u novu normalu nakon krize uzrokovane epidemijom koronavirusne bolesti COVID-19, Grad Varaždinske Toplice nastavlja s aktivnostima na realizaciji projekata planiranih u proračunu i programu gradnje.

Tako je pri samom završetku izgradnja ceste u Tuhovcu, koja služi kao prometna poveznica dvaju naselja – Tuhovca i Lukačevca Topličkog. Radi se o važnom projektu koji je realiziran ove godine, nakon obavljenih radova izgradnje sustava odvodnje otpadnih voda - Aglomeracije Varaždinske Toplice.

Projekt u visini od 130.000 kuna u cijelosti se financira iz gradskog proračuna, dok je izvoditelj radova trgovačko društvo Koming d.d. Koprivnica.

Radove koji su pri kraju u četvrtak su obišli gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković i nezavisni vijećnik Gradskog vijeća, Tuhovčanin, Marko Plišo.

– Izgradnjom ceste neposredno utječemo na poboljšanje kvalitete življenja stanovnika ovih naselja te doprinosimo komunalnoj uređenosti čitave jedinice lokalne samouprave. Od najveće je važnosti uređenje prometnica u naseljima, na mjestima koje stanovnici najviše koriste, kako zbog poboljšanja životnog standarda lokalne zajednice, tako i prije svega, zbog povećanja sigurnosti u prometu, istaknula je gradonačelnica Ratković te podsjetila da je obećanje ove izvršne vlasti bilo da će se po završenim radovima na Aglomeraciji urediti prometnice i da je upravo ovo izvršavanje tog obećanja.

Komentari