ZAHVALA ZA STRUČAN RAD

Gradonačelnica Ratković primila jednog od najdoktora Hrvatske - Vladimira Kneža

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.02.2020. 15:09

Zadnja izmjena: 06.02.2020. 15:12

Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković primila je jednog od najdoktora Hrvatske, Vladimira Kneža iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju, kako bi mu zahvalila za kvalitetan, stručan i human rad sukladan najvišim standardima medicinske struke i etike, što su prepoznali i pacijenti, u čijem je izboru proglašen jednim od najdoktora.

Vladimir Knež, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, prvi je liječnik topličke zdravstvene ustanove koji je ponio tu prestižnu titulu. U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju radi od 2011. godine.

– Trenutno sam na doktoratu, smislio sam nešto svoje za jačanje mišića koljena i ako ima pacijenata od 18 do 40 godina, pozivam ih neka mi se jave, neka me potraže u Varaždinskim Toplicama – rekao je doktor Knež dodavši da mu puno znači da su ga nagradili oni kojima pruža uslugu.

Gradonačelnica Ratković naglasila je da je ponosna na sve ljude koji rade za opće dobro.

–Presretna sam što i u Varaždinskim Toplicama imamo ovako dobre liječnike, među njima i najdoktora, što je još jedan dokaz kvalitete naših liječnika. Kad god me pitaju za našu Specijalnu bolnicu, upravo to naglašavam – da imamo odlične liječnike i jako dobro medicinsko osoblje. Moji prijatelji, kojih je mnogo, ne idu nikud na rehabilitaciju, osim u Varaždinske Toplice.

Poznata je i naša termomineralna voda, ali ne bi sve to toliko vrijedilo da nemamo kvalitetne, vrhunske liječnike koji brinu o našim pacijentima – kazala je gradonačelnica zaključivši da je je titula najdoktora doista velika pohvala i priznanje i za liječnika i za Specijalnu bolnicu u Varaždinskim Toplicama.

Komentari