GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE

Gradonačelnica Ratković u službenom posjetu Gradu Novalji

Objavljeno: 29.04.2022. 18:08

Zadnja izmjena: 29.04.2022. 18:12

Grad Varaždinske Toplice njeguju dobru suradnju s raznim turističkim središtima diljem Hrvatske, a kako bi se još bolje pozicionirale na turističkoj karti ovog dijela Europe, povezivanje s hrvatskim turističkim biserima jedan je od imperativa.

S ciljem izgradnje međusobnog prijateljstva i suradnje, delegacija Varaždinskih Toplica predvođena gradonačelnicom Dragicom Ratković i direktoricom gradske Turističke zajednice Lanom Husnjak u četvrtak je posjetila Grad Novalju i susrela se s gradonačelnikom Ivanom Dabom.

Naglasivši kako je već dobro poznato da Varaždinske Toplice imaju velik turistički potencijal, gradonačelnica Ratković poručila je kako je jedan od njihovih glavnih ciljeva postati najjače središte zdravstvenog turizma u ovom dijelu Hrvatske, ali i šire.

- Grad Varaždinske Toplice kao grad bogate kulture, povijesti, ali i izvora termalne vode imaju ogroman turistički potencijal koji u daljnjem razvoju grada itekako planiramo iskoristiti. Razmjena iskustva sa središtima turizma kakvo je Grad Novalja sasvim sigurno će doprinijeti našem još boljem pozicioniranju na karti Hrvatske – rekla je gradonačelnica Ratković.

Ovaj posjet samo je prvi korak u razvoju međusobnog prijateljstva i suradnje, a dva turistička grada imaju itekako puno zajedničkih tema.

- Međusobnom suradnjom i dijalogom doprinijet ćemo razvoju oba grada, ne samo u turističkom smislu, već i u ekonomskom i kulturnom. S obzirom na velike potencijale koje i Novalja i Varaždinske Toplice imaju, međusobno si možemo pomoći kako bismo ih i ostvarili – zaključila je Ratković.

 

 

Komentari