ČESTITKA

Gradonačelnik Batinić čestitao na promaknuću generalu Kundidu, novom zamjeniku zapovjednika Hrvatske kopnene vojske

Objavljeno: 02.06.2020. 18:51

Zadnja izmjena: 02.06.2020. 18:53

Povodom promaknuća Tihomira Kundida iz čina brigadnog generala u čin general bojnika i njegova imenovanja zamjenikom zapovjednika Hrvatske kopnene vojske, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić u ime svih građana Ivanca i gradske uprave uputio je čestitku generalu Kundidu, koji je podrijetlom iz Ivanca. 

Iako general Kundid ne živi u Ivancu u svakoj prigodi rado ističe svoje zavičajne korijene, te simpatije prema ivanečkom kraju.

Tihomir Kundid hrvatski je branitelj koji je tijekom Domovinskog rata bio pripadnik 2. gardijske brigade Grom. Dosad je obnašao brojne odgovorne zapovjedne dužnosti, a do ovog imenovanja bio je zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade.

"Ponosni smo što se još jedna osoba, koju smatramo „naše gore listom“, pridružila plejadi naših sugrađana koji na najdostojniji i najčasniji način reprezentiraju Ivanec u različitim oblastima, a pogotovo, kao što pokazujete Vašim primjerom, u časnoj dužnosti obrane zemlje. U tom kontekstu želim Vam mnogo uspjeha u obavljanju odgovornih zadaća koje su pred Vama. Imajući u vidu Vaš ratni put te dosadašnje bogato radno iskustvo, siguran sam da Hrvatska u Vama dobiva kadar najviših kvaliteta, koji će časno stajati na braniku Lijepe naše", piše u čestitki koju je gradonačelnik Batinić uputio general bojniku Kundidu.

Komentari