druženje s mještanima

Gradonačelnik Čehok prisustovao utakmici između Zelengaja i NK Budućnosti iz Vidovca

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.05.2019. 08:18

Zadnja izmjena: 13.05.2019. 08:21

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok nedjeljno poslijepodne proveo je u ugodnom druženje s mještanima varaždinskog prigradskog naselja Donji Kućan.

Razlog je bio odigravanje utakmice 22. kola 1.Županijske nogometne lige između domaćeg NK Zelengaja i gostiju iz Vidovca ekipe NK Budućnost.Poziv na utakmicu gradonačelniku je stigao od vodstva  kluba i tajnika Hrvoja Vrbanića koji je želio zahvaliti za nedavnu donaciju iz gradskog proračuna od 80 tisuća kuna kojom je u klupskim prostorijama uređeno centralno grijanje i zagrijavanje tople vode za svlačionice i sanitarne čvorove.

Oduševljen prijemom mještana, gradonačelnik je zahvalio na gostoprimstvu i rekao: Igralište NK Zelengaja jedno je od ljepših nogometnih igrališta u gradu i naravno da ćemo i dalje pomagati u njegovom uređenju. Eto, dogovorili smo kupnju kosilice za travu. Mještani Donjeg Kućana žive za svoj klub i normalno je da gradska uprava pomaže klubu u uređenju igrališta.

Domaćini iz NK Zelengaj su u nedjelju imali i dodatnih razloga za slavlje jer su ekipu Budućnosti u odličnoj utakmici pobijedili s uvjerljivih 5:1.

 

Komentari